21 серпня 2020 р. |
Проведено семінар на тему «Організація роботи
підприємства та проведення внутрішнього аудиту відповідно до ISO 19011 в
умовах запобігання поширення COVID-19».
Детальніше
|
22 січня 2020 р. |
Проведено семінар на тему «Методи валідації. Верифікація. Простежуваність. Управління інцидентами/надзвичайними ситуаціями. Захист харчових продуктів від навмисного псування (TACCP). Оцінка вразливості щодо шахрайства та фальсифікації сировини, матеріалів та готової продукції (VACCP)».
Детальніше
|
13 червня 2019 р. |
Проведено семінар на тему «Європейський підхід до маркування харчових продуктів. Вимоги Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Відповідальність за порушення законодавства».
Детальніше
|
10 квітня 2019 р. |
Проведено семінар для представників агровиробництва
Детальніше
|
11 березня 2019 р. |
У ДП “Черкасистандартметрологія” підвищують кваліфікацію працівникам
Детальніше
|