21 серпня 2020 р.

   Проведено семінар на тему «Організація роботи підприємства та проведення внутрішнього аудиту відповідно до ISO 19011 в умовах запобігання поширення COVID-19».

   Детальніше

22 січня 2020 р.

   Проведено семінар на тему «Методи валідації. Верифікація. Простежуваність. Управління інцидентами/надзвичайними ситуаціями. Захист харчових продуктів від навмисного псування (TACCP). Оцінка вразливості щодо шахрайства та фальсифікації сировини, матеріалів та готової продукції (VACCP)».

   Детальніше

13 червня 2019 р.

   Проведено семінар на тему «Європейський підхід до маркування харчових продуктів. Вимоги Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Відповідальність за порушення законодавства».

   Детальніше

10 квітня 2019 р.

   Проведено семінар для представників агровиробництва

   Детальніше

11 березня 2019 р.

   У ДП “Черкасистандартметрологія” підвищують кваліфікацію працівникам

   Детальніше

АРХІВ
Контакти:
Тел:(0472) 37-15-44
e-mail: konkyrs@st.ck.ua
st@st.ck.ua