Історія відділу почалась зі створення у 2002 році сектору з підтвердження відповідності систем менеджменту якості. Головною метою створення підрозділу, крім основних функціональних обов’язків в частині сертифікації систем управління підприємств регіону, була ідея впровадження та сертифікації власної системи управління якістю Центру.
У 2014 році на базі сектору з підтвердження відповідності систем менеджменту якості був створений відділ з підтвердження відповідності систем менеджменту якості, фахівці якого координують роботи по підтриманню системи управління якістю Центру у відповідності з вимогами ДСТУ ISO 9001:2015.
У 2017 році створений відділ з підтвердження оцінки відповідності харчової продукції та систем менеджменту.
У відділі працюють кваліфіковані фахівці, які виконують роботи з сертифікації харчової продукції, атестації виробництв, сертифікації систем управління якістю, безпечністю харчових продуктів, екологічного керування та
проведення наглядових аудитів за сертифікованими продукцією та системами управління.
|