Реєстраційний номер та термін дії
|
Продукція
|
Нормативні документи
|
UA.034.DX.00033-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007 "Джеми. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4
|
UA.034.DX.00020-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Масло солодковершкове екстра, масло солодковершкове екстра 'Златокрай',
масло солодковершкове селянське, масло солодковершкове селянське 'Златокрай'
|
ДСТУ 4399:2005 п.5.5.1, п.5.2.3, п. 5.2.4, п.5.2.7, п.5.2.8 - 5.2.10; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.14, 3.2.44, 3.3.37; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, п.п.2.2; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00019-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сироватка молочна демінералізована суха з рівнем демінералізації 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%
|
ТУ У 10.5-34480442-010:2013 'Сироватка молочна демінералізована. Технічні умови' п.3.3.1-3.3.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00018-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сироватка молочна суха розпилювального сушіння
|
ДСТУ 4552;2006 п.5.2.1-5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00017-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сири тверді: "Російський класичний" 50% жиру в сухій речовині; "Голландія" 45% жиру в сухій речовині; "Пошехонський класичний" 45% жиру в сухій речовині
|
ТУ У 15.5-24934992-005:2005 'Сири, сири з ароматизаторами, наповнювачами, добавками, спеціями і копчені. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.8; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.3; ДСТУ 4421:2005 п.5.1.6; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00016-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Молоко сухе знежирене з масовою часткою жиру не більше ніж 1,5%; молоко сухе частково знежирене з масовою часткою жиру від 1,6% але менше ніж 26%; молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру від 26% але менше ніж 42%
|
ДСТУ 4273:2015 "Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 2.2.28, 3.3.14; ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.5; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00015-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сир твердий 'Голландський брусковий' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 6003:2008 "Сири тверді. Загальні технічні умови" п.5.5, п. 5.1.6, додаток В, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00014-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сир твердий 'Пошехонський' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 4558:2006 "Сир Пошехонський Технічні умови" п.5.1.2, 5.1.4, 5.1.6, 5.1.7, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00013-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00012-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00011-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Сири тверді 45%, 50%, 55% жиру в сухій речовині в асортименті (10 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 15.5-34480442-002:2009 'Сири тверді, сири тверді з ароматизаторами, наповнювачами та вітамінізовані. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.5, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00009-18 Термін дії з 31.07.2019 до 20.09.2020
|
Вода мінеральна природна столова гідрокарбонатна складного катіонного складу 'Тальнівська' газована та негазована
|
ДСТУ 878-93 "Води мінеральні фасовані. Технічні умови" п.1.2.10, п.1.2.12, п.1.2.13, п.1.2.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137 Cs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді"
затверджених МОЗ України 03.05.2006 р.3 п.15 п.п.15.1
|
UA.034.DX.00039-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Бальзами на основі цілющих трав: ' Хербал Парк Арабіка 30' ('Herbal Park Arabica 30'), 'Хербал Парк Цитрус 30' ('Herbal Park Citrus 30')
|
ТУ У 11.0-2679312149-001:2017 'Бальзами на основі цілющих трав. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00038-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Бальзами оригінальні: 'Грін Хілз Хербал лікер'('Green Hills Herbal liquor'), 'Грін Хілз Дольче' ('Green Hills Dolce')
|
ТУ У 11.0-31082518-008:2016 'Бальзами оригінальні. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00037-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Настоянка 'Зубровка Златогор'
|
ТУ У 11.0-31082518-010:2017 'Настоянка Зубровка Златогор. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00036-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Напої плодово-ягідні зброджені в асортименті 18 найменувань згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 15.9-14216689-004:2009 'Напої плодово-ягідні зброджені. Технічні умови' п. 4.1.2, п.4.3.1, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.2.2.6, п.2.3.2, п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00035-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті 122 найменувань згідно 4-х додатків до сертифіката
|
ДСТУ 4257:2003 п.4.1.3, п.4.1.4; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді" р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00034-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Горілки, горілки особливі в асортименті 99 найменувань згідно 4-х додатків до сертифіката
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді" р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00033-18 Термін дії з 27.06.2018 до 29.05.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007 "Джеми. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4
|
UA.034.DX.00032-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерського виробництва та напої готові для вживання в асортименті згідно додатку до сертифікату (11 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п. 2.2, 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.034.DX.00031-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерської, харчової та хлібопекарської промисловості в асортименті
згідно 3-х додатків до сертифікату (70 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п. 2.2., 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.034.DX.00030-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерської промисловості в асортименті згідно 3-х додатків до сертифікату
(59 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п.2.2, 8,12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.034.DX.00029-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Пальмові і кокосові олії, жири, суміші рослинних жирів, рослинні маргарини та креми в асортименті згідно 2-ох додатків до сертифіката (26 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п.2.2, 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.034.DX.00028-18 Термін дії з 29.05.2018 до 29.05.2019
|
Цукор білий кристалічний ІІІ категорії з цукрових буряків (квота А)
|
ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361:2008 (ГОСТ 31361:2008 IDT) п.3.2.5, п.3.2.6, п.3.2.8, п.3.2.9, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.28, п.3.2.33, п.3.3.23
|
UA.034.DX.00027-18 Термін дії з 07.05.2018 до 13.08.2018
|
Горілка "Легка горілка воздух альфа"
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2 , п.4.1.3, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 р.3, п.15, пп.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00026-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті (8 найменувань)
|
ДСТУ 4257:2003 "Напої лікеро-горілчані. Технічні умови" п.4.1.2, п.4.1.4, п.4.1.7; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п. 3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці)
|
UA.034.DX.00025-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Горілка особлива "Горілочка Айс"/ (Vodka special "Corilochka Ice")
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00024-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Горілка "Петрус Чиста Сльоза"/"Vodka ?Petrus Pure Tear" для реалізації за межами України
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4
|
UA.034.DX.00023-18 Термін дії з 03.05.2018 до 04.04.2019
|
Напівфабрикати для харчової промисловості на основі рослинних олій в асортименті 3 найменування згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 10.4-35998601-001:2017 'Напівфабрикати для харчової промисловості на основі рослинних олій. Технічні умови' п.5.4.1 - п.5.4.6;
ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.3.1.39, 3.2.45, 3.3.36; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, п.п.7.12; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00022-18 Термін дії з 27.04.2018 до 27.04.2019
|
Алкогольні напої ТМ 'Finlandia' в асортименті: 'Фінляндія Журавлина біла' (Finlandia Cranberry),
'Фінляндія Журавлина червона' (Finlandia Redberry), 'Фінляндія Грейпфрут' (Finlandia Grapefruit),
'Фінляндія Лайм' (Finlandia Lime), 'Фінляндія Чорна смородина' (Finlandia Blackcurrant), 'Фінляндія Кокос' (Finlandia Сoconut)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2, п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці); ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38 ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 "Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги" (CODEX STAN 192:2014, REV 9-2008,IDT) п.14.2.7 (барвник).
|
UA.034.DX.00021-18 Термін дії з 27.04.2018 до 27.04.2019
|
Горілки ТМ 'Finlandia': 'Фінляндія' (Finlandia Vodka), 'Фінляндія Платінум' (Platinum Finlandia Vodka)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2, п.4.1.3, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці); ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00020-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Масло солодковершкове екстра, масло солодковершкове екстра 'Златокрай',
масло солодковершкове селянське, масло солодковершкове селянське 'Златокрай'
|
ДСТУ 4399:2005 п.5.5.1, п.5.2.3, п. 5.2.4, п.5.2.7, п.5.2.8 - 5.2.10; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.14, 3.2.44, 3.3.37; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, п.п.2.2; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00019-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сироватка молочна демінералізована суха з рівнем демінералізації 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%
|
ТУ У 10.5-34480442-010:2013 'Сироватка молочна демінералізована. Технічні умови' п.3.3.1-3.3.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00018-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сироватка молочна суха розпилювального сушіння
|
ДСТУ 4552;2006 п.5.2.1-5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00017-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сири тверді: "Російський класичний" 50% жиру в сухій речовині; "Голландія" 45% жиру в сухій речовині; "Пошехонський класичний" 45% жиру в сухій речовині
|
ТУ У 15.5-24934992-005:2005 'Сири, сири з ароматизаторами, наповнювачами, добавками, спеціями і копчені. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.8; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.3; ДСТУ 4421:2005 п.5.1.6; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00016-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Молоко сухе знежирене з масовою часткою жиру не більше ніж 1,5%; молоко сухе частково знежирене з масовою часткою жиру від 1,6% але менше ніж 26%; молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру від 26% але менше ніж 42%
|
ДСТУ 4273:2015 "Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 2.2.28, 3.3.14; ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.5; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00015-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сир твердий 'Голландський брусковий' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 6003:2008 "Сири тверді. Загальні технічні умови" п.5.5, п. 5.1.6, додаток В, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00014-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сир твердий 'Пошехонський' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 4558:2006 "Сир Пошехонський Технічні умови" п.5.1.2, 5.1.4, 5.1.6, 5.1.7, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00013-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00012-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00011-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Сири тверді 45%, 50%, 55% жиру в сухій речовині в асортименті (10 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 15.5-34480442-002:2009 'Сири тверді, сири тверді з ароматизаторами, наповнювачами та вітамінізовані. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.5, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00010-18 Термін дії з 13.04.2018 до 14.04.2019
|
Напої безалкогольні газовані в асортименті згідно додатку 23 найменування
|
ДСТУ 4069:2016 "Напої безалкогольні. Загальні технічні умови"; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимi рiвнi вмiсту радiонуклiдiв 137 Cs i 90 Sr у продуктах харчування та питнiй водi" р.3 п.15 п.п.15.2; ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 "Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги" (CODEX STAN 192:2014, REV 9-2008,IDT) п.14.1.4 (аспартам, бензоат).
|
UA.034.DX.00009-18 Термін дії з 30.03.2018 до 17.03.2020
|
Перевиданний сертифікат згідно рішення №31 від 25.07.2019. Вода мінеральна природна столова гідрокарбонатна складного катіонного складу 'Тальнівська' газована та негазована
|
ДСТУ 878-93 "Води мінеральні фасовані. Технічні умови" п.1.2.10, п.1.2.12, п.1.2.13, п.1.2.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137 Cs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді"
затверджених МОЗ України 03.05.2006 р.3 п.15 п.п.15.1
|
UA.034.DX.00008-18 Термін дії з 07.03.2018 до 26.02.2019
|
Консерви: стерилізовані "Соус "Хрінодер", нестерилізований "Соус "Сацебелі"
|
ТУ У 10.8-38048541-005:2017 'Консерви. Соуси' Технічні умови' п.5.4.1, п.5.4.4.1, п.5.4.2, п.5.4.5
|
UA.034.DX.00007-18 Термін дії з 28.02.2018 до 28.02.2019
|
Спирт етиловий ректифікований
|
ДСТУ 4221:2003 п.4.1.3, п.4.1.4, п.4.1.6, п.4.1.7; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, пп.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00006-18 Термін дії з 23.02.2018 до 30.06.2019
|
Горілки особливі: "Хохлушка Житня зі скоринкою" ("Хохлушка Ржаная с корочкой") ("Khokhlushka rye"); "Діалог Айс Блу" ("Диалог Айс Блу") ("Dialogue Ice Blue")
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00005-18 Термін дії з 22.02.2018 до 13.08.2018
|
Горілка 'Козацька Рада' Соборна'
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, пп.15.2; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00048-17 Термін дії з 13.10.2017 до 13.08.2018
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті згідно додатку до сертифіката (30 найменувань)
|
ДСТУ 4257:2003 п.4.1.3, п.4.1.4, п.4.1.6, п.4.1.7, п.4.1.9;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00047-17 Термін дії з 13.10.2017 до 13.08.2018
|
Горілки та горілки особливі в асортименті згідно 3-х додатків до сертифіката
(69 найменувань)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00046-17 Термін дії з 13.10.2017 до 01.12.2018
|
Напої алкогольні міцні (5 найменувань)
|
ТУ У 11.0-2514900150-002:2016 "Напої алкогольні міцні ароматизовані. ТУ" п.3.4.2; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.034.DX.00044-17 Термін дії з 10.10.2017 до 18.09.2019
|
Цукор білий кристалічний ІІІ категорії з цукрових буряків (Квота А)
|
ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361:2008 (ГОСТ 31361:2008 IDT) п.3.2.5, п.3.2.6, п.3.2.8, п.3.2.9, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.28, п.3.2.33, п.3.3.23
|
UA.034.DX.00103-14 Термін дії з 27.08.2014 до 30.07.2016
|
Консерви стерилізовані "Кукурудза цукрова консервована з цілих зерен" вищого гатунку
|
ДСТУ 7164:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01, не містить генно-модифіковані організми
|
UA.034.DX.00102-14 Термін дії з 20.08.2014 до 23.07.2016
|
Консерви стерилізовані в асортименті: "Рагу овочеве", "Баклажани в аджиці", "Баклажани з овочами" загальною кількістю 254198шт.склобанок
|
ТУ У 15.3-24372924.006:2008 'Консерви 'Овочеві закуски'. Технічні умови', , МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00100-14 Термін дії з 04.08.2014 до 04.07.2016
|
Консерви стерилізовані "Ікра з кабачків "Екстра"
|
-експлуатаційний дозвіл для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів№18030/13/60 від 04.07.2008р. виданий ДЗ 'Черкаська міська СЕС' МОЗ України;
-висновок ДСЕЕ МОЗ України №05.03.02-04/61155 від 19.06.2012р.;
-сертифікат відповідності №UA1.034.Х005079-14 від 09.07.2014р., дійний по 13.06.2016р. виданий
ОС ДП "Черкасистандартметрологія", наказ Мінекономрозвитку України про про призначення та уповноваження №219 від 26.02.2014р.;
-протоколи випробувань №1372/І/14-ВЦ/1 - №1373/І/14-ВЦ/1 від 04.07.2014р., №1372/14-ВЦ/1 - №1373/14-ВЦ/1 від 07.07.2014р. ЦВ ДП "Черкасистандартметрологія", атестат акредитації №2Н632 від 02.04.2013р.;
-результат молекулярно-генетичного дослідження №295 від 01.06.2012р. виданий вірусологічною лабораторієй ДЗ "Черкаськой обласною СЕС МОЗ України", свідоцтво про атестацію №РЯ 0112/10 чинне до 09.08.2015р.;
-свідоцтво про атестацію лабораторії № РЯ 0029/14 від 12.05.2014р. по 12.05.2017р.;
|
UA.034.DX.00099-14 Термін дії з 01.08.2014 до 26.06.2016
|
Консерви стерилізовані 'Огірки мариновані слабокислі' першого гатунку
|
ГОСТ 1633-73 ( за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення масової частки хлоридів, визначення вмісту: хлоорганічних пестицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00097-14 Термін дії з 23.07.2014 до 16.06.2016
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00096-14 Термін дії з 09.07.2014 до 13.06.2016
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00094-14 Термін дії з 12.05.2014 до 17.06.2015
|
Консерви стерилізовані 'Конфітюр вишневий'
|
ТУ У 24372924.012-2000 'Консерви 'Конфітюри плодові та ягідні. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00093-14 Термін дії з 10.04.2014 до 07.01.2016
|
Консерви стерилізовані 'Закуска овочева 'Закарпатська'
|
ТУ У 15.3-00378017.005-2001 'Консерви 'Закуски овочеві'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00092-14 Термін дії з 10.04.2014 до 17.01.2016
|
Консерви стерилізовані 'Аджика по-грузинськи'
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 'Консерви 'Аджика'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00091-14 Термін дії з 03.03.2014 до 28.02.2015
|
Консерви 'Гриби мариновані і відварені' стерилізовані в асортименті згідно додатку до сертифіката (16 найменувань)
|
ТУ У 15.3-24372924-001:2006 'Консерви 'Гриби мариновані і відварені'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00090-14 Термін дії з 13.02.2014 до 07.01.2016
|
'Квасоля в томатному соусі по-українськи', 'Квасоля з грибами в томатному соусі з олією',
'Квасоля в томатному соусі'
|
ТУ У 24372924.007-99 'Консерви 'Квасоля в соусі'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00089-14 Термін дії з 13.02.2014 до 08.01.2016
|
Консерви стерилізовані: 'Квасоля з овочами', 'Квасоля по-грузинськи', 'Квасоля відварена 'Ніжна', 'Квасоля ніжна червона'
|
ТУ У 10.3-03793419-001:2013 'Консерви. 'Страви з квасолі'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00087-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Гірчиці: 'Домашня', 'Європейська', 'Баварська м'яка', 'Гірчиця з хроном', 'Класична з хроном', 'Оригінальна з хроном', 'Французька', 'Російська гостра'
|
ТУ У 15.8-24372924.016-2002 'Гірчиці. Технічні умови', МБТ 5061-89, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00086-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Хрін нестерилізований: 'Хрін український', 'Хрін білий гострий', 'Хрін м'який по-баварськи'
|
ТУ У 24372924.005-99 'Хрін. Технічні умови', МБТ 5061-89,
ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00085-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Гірчиці нестерилізовані: 'Домашня', 'Російська гостра' для реалізації за межами України
|
У У 15.8-26357739-002:2007 'Гірчиця. Технічні умови',
МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00084-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Хрін нестерилізований: 'Хрін гострий білий', 'Хрін гострий з буряком', 'Хрін м'який баварський', 'Хрін лимонний' для реалізації за межами України
|
ТУ У 15.3-26357739-001:2007 'Хрін. Технічні умови',
МБТ 5061-89, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00082-13 Термін дії з 14.10.2013 до 14.10.2014
|
Консерви стерилізовані: "Ікорка кабачкова", "Ікорка баклажанна", "Ікра кабачкова з перчиком"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви "Овочеві закуски". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00081-13 Термін дії з 01.10.2013 до 09.07.2015
|
Консерви стерилізовані Огірки солоні "Діжкові'
|
ТУ У 15.3-24372924.018-2003 'Консерви 'Овочі солоні, мариновані
та квашені'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00080-13 Термін дії з 01.10.2013 до 09.07.2015
|
Консерви стерилізовані в асортименті згідно додатку до сертифіката (5 найменувань)
|
ТУ У 15.3-24372924.006:2008 'Консерви 'Овочеві закуски'. Технічні умови', , МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00079-13 Термін дії з 01.10.2013 до 28.06.2015
|
Консерви стерилізовані 'Огірки мариновані слабокислі' першого гатунку
|
ГОСТ 1633-73, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00078-13 Термін дії з 01.10.2013 до 04.08.2015
|
Консерви стерилізовані: 'Лечо Болгарське', 'Перець солодкий'
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 'Консерви. Овочеві закуски. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00077-13 Термін дії з 01.10.2013 до 02.08.2015
|
Консерви стерилізовані: 'Томати мариновані Черрі 'Посольські', 'Томати мариновані Черрі'
|
ТУ У 15.3-24372924-024:2005 'Консерви. Овочеві, фруктові та овочево-фруктові в маринадах. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00076-13 Термін дії з 01.10.2013 до 29.07.2015
|
Консерви стерилізовані першого гатунку: 'Асорті №2 слабокисле', 'Асорті №6 слабокисле', 'Томати мариновані червоні слабокислі'
|
ГОСТ 1633-73, МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001,
ГН 6.6.1.1-130-2006. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00075-13 Термін дії з 01.10.2013 до 30.09.2015
|
Консерви стерилізовані 'Томати неочищені в томатному соку' першого гатунку
|
ДСТУ 4697:2006, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00074-13 Термін дії з 16.08.2013 до 13.06.2015
|
Консерви стерилізовані: "Огірки гострі маринованіі", "Огірки пікантні мариновані", "Огірки "Посольські"
|
ТУ У 15.3-24372924.018-2003 "Овочі солоні, мариновані та квашені. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00073-13 Термін дії з 16.08.2013 до 07.07.2015
|
Консерви стерилізовані "Огірки мариновані слабокислі" першого гатунку
|
ГОСТ 1633-73 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення масової частки: титрованих кислот, нітратів, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну, афлотоксину В1), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00072-13 Термін дії з 16.08.2013 до 27.06.2015
|
Консерви стерилізовані: "Малина подрібнена з цукром", "Смородина подрібнена з цукром" Код ДКПП - 15.33.2 (10.39.22)
|
ДСТУ 4898:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00071-13 Термін дії з 16.08.2013 до 22.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Джем персиковий" першого гатунку Код ДКПП - 15.33.2 (10.39.22)
|
ДСТУ 4900:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення масової частки сухих речовин, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00070-13 Термін дії з 06.08.2013 до 04.08.2015
|
Консерви стерилізовані та нестерилізовані: "Аджика гостра", "Аджика "Кавказька гостра", "Аджика "Кавказька"
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 "Консерви. "Аджика". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00069-13 Термін дії з 05.08.2013 до 02.08.2014
|
Консерви стерилізовані "Ікорка кабачкова"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви "Овочеві закуски". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00068-13 Термін дії з 31.07.2013 до 30.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Ікра з кабачків "Екстра"
|
|
UA.034.DX.00067-13 Термін дії з 30.07.2013 до 18.06.2015
|
Консерви "Джем абрикосовий"
|
ДСТУ 4900:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить ГМО
|
UA.034.DX.00066-13 Термін дії з 19.07.2013 до 19.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00065-13 Термін дії з 10.07.2013 до 15.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00064-13 Термін дії з 08.07.2013 до 06.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення вмісту: токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну, хлорорганічних пестицидів), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00056-13 Термін дії з 01.07.2013 до 20.06.2015
|
Торти вафельні в асортименті
|
ДСТУ 4803:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генно-модифікованих організмів
|
UA.034.DX.00055-13 Термін дії з 01.07.2013 до 20.06.2015
|
Рулети бісквітні з фруктово-ягідними начинками в асортимеі в асортименті (5 найменувань)
|
ДСТУ 4460:2005, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01
|
UA.034.DX.00047-13 Термін дії з 23.01.2013 до 04.08.2013
|
Консерви стерилізовані і нестерилізовані: "Аджика гостра", "Аджика негостра", "Аджика "Кавказька гостра", "Аджика "Кавказька"
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 "Консерви Аджика. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00046-13 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Гірчиці: "Домашня", "Європейська", "Баварська м"яка", "Гірчиця з хроном", "Міцна з хроном", "Класична з хроном", "Оригінальна з хроном", "Традиційна з хроном", "Пряна", "Горіхова", "Французька", "Російська гостра"
|
ТУ У 15.8-24372924.016-2002 "Гірчиця. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00045-13 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Гірчиці нестерилізовані: "Традиційна гостра", "Домашня", "Російська гостра" для реалізації за межі України
|
ТУ У 15.3-26357739-002:2007 "Гірчиця. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00044-13 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Хрін нестерилізований: "Хрін гострий білий", "Хрін гострий гострий з буряком", "Хрін м"який баварський", "Хрін лимонний" для реалізації за межі України
|
ТУ У 15.3-26357739-001:2007 "Хрін. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00043-13 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Хрін нестерилізований: "Хрін український", "Хрін гострий білий", "Хрін лимонний", "Хрін м"який по-баварськи", "Хрін столовий білий", "Хрін столовий з буряком"
|
ТУ У 24372924.005-99 "Хрін. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA.034.DX.00037-12 Термін дії з 23.11.2012 до 10.10.2014
|
Консерви стерилізовані: "Квасоля з грибами в томатному соусі з олією", "Квасоля в томатному соусі по-українськи"
|
ТУ У 24372924.007-99 "Консерви. Квасоля в соусі. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифіковані організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00036-12 Термін дії з 23.11.2012 до 14.10.2014
|
Консерви стерилізовані "Квасоля по-грузинськи"
|
ТУ У 24372924.013-99 "Консерви. Страви з квасолі. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифіковані організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00033-12 Термін дії з 17.10.2012 до 17.11.2014
|
Консерви стерилізовані "Томати неочищені в томатному соку" першого гатунку
|
ДСТУ 4697:2006, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00032-12 Термін дії з 17.10.2012 до 30.07.2014
|
Консерви стерилізовані: "Лечо Болгарське", "Лечо по-домашньому"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви. Овочеві закуски. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифіковані організмів.
|
UA.034.DX.00031-12 Термін дії з 17.10.2012 до 27.07.2014
|
Консерви стерилізовані: "Томати мариновані Черрі "Посольські", "Томати мариновані Черрі"
|
ТУ У 15.3-24372924.024-2005 "Консерви. Овочеві, фруктові та овочево-фруктові в маринадах. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00029-12 Термін дії з 03.10.2012 до 31.08.2014
|
Консерви стерилізовані: "Квасоля відварена "Нажна", "Квасоля ніжна червона"
|
ТУ У 24372924.013-2001 'Консерви 'Страви з квасолі'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00028-12 Термін дії з 01.10.2012 до 27.06.2014
|
Консерви стерилізовані "Огірки мариновані слабокисліі" 1 гатунку, "Томати мариновані червоні слабокислі" 1 гатунку
|
ГОСТ 1633-73 "Маринады овощные. Технические условия", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01
|
UA.034.DX.00027-12 Термін дії з 01.10.2012 до 16.06.2014
|
Консерви стерилізовані "Огірки "Посольські"
|
ТУ У 15.3-24372924.018-2003 "Овочі солоні, мариновані та квашені. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01
|
UA.034.DX.00026-12 Термін дії з 24.09.2012 до 03.07.2014
|
Консерви стерилізовані: 'Кабачки запечені на грилі', 'Кабачки запечені в томатному соусі'
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 'Консерви 'Овочеві закуски'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00025-12 Термін дії з 24.09.2012 до 04.08.2014
|
Консерви стерилізовані першого гатунку: "Асорті №2 слабокисле", "Асорті №6 слабокисле"
|
ГОСТ 1633-73, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00024-12 Термін дії з 29.08.2012 до 25.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Кукурудза цукрова консервована з цілих зерен" вищого гатунку
|
ДСТУ 7164:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00023-12 Термін дії з 15.08.2012 до 12.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Джем персиковий" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00022-12 Термін дії з 15.08.2012 до 28.06.2014
|
Консерви стерилізовані: "Малина подрібнена з цукром", "Смородина подрібнена з цукром"
|
ДСТУ 4898:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00021-12 Термін дії з 07.08.2012 до 05.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Ікра з кабачків "Екстра"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви. Овочеві закуски. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00020-12 Термін дії з 25.07.2012 до 28.06.2014
|
Консерви стерилізовані "Джем абрикосовий" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00019-12 Термін дії з 11.07.2012 до 16.06.2014
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00018-12 Термін дії з 11.07.2012 до 29.05.2014
|
Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA.034.DX.00013-11 Термін дії з 10.06.2011 до 02.06.2013
|
Морозиво в асортименті: лід, ароматизований лід, щербет, сорбет, ароматизований лід (21 найменування)
|
ДСТУ 4734:2007 "Морозивоплодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови". Не містить генетично-модифікованих організмів
|
UA.034.DX.00011-11 Термін дії з 01.06.2011 до 01.03.2012
|
Консерви (стерилізовані та нестерилізовані): "Соус з грибами", "Соус "Сацебелі", "Соус "Кисло-солодкий з овочами та ананасом", "Соус "Азіатський гострий", "Соус "5 овочів", "Соус "3 гриба", "Соус "Болгарський", "Соус "Шашличний", "Соус "Томатний", "Соус "Шашличний гриль", "Соус "Грибний гриль", "Соус "Хринодер","Соус "Ал Базиліко" ("AL BASILICO"), "Соус "Ді Оліве" ("DI OLIVE"), "Соус "Аль Арабьятта"("AL ARRABIATTA"), "Соус "Примавера"("PRIMAVERA"), "Соус "Портобелло"("PORTOBELLO")
|
ТУ У 15.8-24372924.003:2006 "Консерви "Соуси". Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.034.DX.00010-11 Термін дії з 27.04.2011 до 01.02.2013
|
Консерви (стерилізовані): "Квасоля ніжна червона", "Квасоля відварна "Ніжна", "Квасоля з овочами"
|
ТУ У 24372924.013-2001 "Консерви "Страви з квасоля". Технічні умови"
|
UA.034.DX.00009-10 Термін дії з 08.12.2010 до 28.10.2012
|
- Напої безалкогольні низькокалорійні соковмісні на смако-ароматичних добавках сильногазовані: 'Лимонад', 'Ситро', 'Зі смаком 'Груша', 'Зі смаком 'Лимон', 'Зі смаком 'Лимон-Лайм', 'Зі смаком 'Яблука з ехінацеєю' ТМ "Квіточка";
- Напій безалкогольний низькокалорійний на смако-ароматичних добавках сильногазований 'Кола' ТМ "Квіточка"
|
ДСТУ 4069-2002 "Напої безалкогольнi. Загальнi технiчнi умови"
|
UA.034.DX.00008-10 Термін дії з 23.11.2010 до 11.08.2012
|
- Напої безалкогольні низькокалорійні на смако-ароматичних добавках сильногазовані ТМ"Чудо сад": "Байкал", "Крем-Сода", "Тархун";
- Напої безалкогольні низькокалорійні на смако-ароматичних добавках сильногазовані ТМ"Повна чаша":"Оранж", "Крем-Сода", "Кола", "Лимонад", "Ситро";
- Напої безалкогольні соковмісні низькокалорійні сільногазовані ТМ"Чудо сад": "Зі смаком "Виноград", "Зі смаком "Яблуко та ехінацея", "Зі смаком "Апельсин", "Зі смаком "Лимон", "Мультівітамін", "Лимонад", "Ситро"; Напій безалкогольний низькокалорійний на смако-ароматичних добавках сильногазований "Кола";
-Напої безалкогольні на смако-ароматичних добавках низькокалорійні сильногазовані ТМ"АRO":"Дюшес", "Лимонад", "Лимонелло", "Оранж", "Голден-ехінацея", "Тархун";
- Напої безалкогольні енергетичні сильногазовані: на смако-ароматичних добавках: "Блек"/"Black", соковмісний "Блек ЕКСТРА"/"Black EXTRA", на смако-ароматичних добавках низькокалорійний "Блек Лайт"/"Black Light";
- Напої безалкогольні на смако-ароматичних добавках сильногазовані ТМ"Премія":"Оранж", "Цитрус", "Лимонад", "Ситро", "Кола".
|
ДСТУ 4069-2002 "Напої безалкогольнi. Загальнi технiчнi умови"
|
UA.034.DX.00005-10 Термін дії з 23.11.2010 до 31.03.2011
|
Сири тверді в асортименті (7 найменувань) 45%, 50%, 55% жиру в сухій речовині: "Топліні зі смаком та ароматом пряженого молока", "Маркіз де Чіз" з ароматом пряженого молока і ванілі"; "Кнізь Ігор" зі смаком та ароматом пряженого молока", "Левове серце" зі смаком та ароматом пряжених вершків", "Сентименталь", "Золотоноша", "Сирприз" з ароматом пряженого молока і ванілі"
|
ТУ У 15.5-34480442-002:2009 "Сири тверді з ароматизаторами, наповнювачами та вітамінізовані. Технічні умови"
|
UA.034.DX.00003-10 Термін дії з 23.11.2010 до 11.04.2011
|
Молоко сухе знежирене, молоко сухе незбиране
|
ДСТУ 4273:2003 "Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови".
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00002-10 Термін дії з 23.11.2010 до 24.11.2011
|
Сироватка молочна суха розпилювального сушіння
|
ДСТУ 4552:2006 "Сироватка молочна суха. Технічні умови"
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA.034.DX.00001-10 Термін дії з 23.11.2010 до 08.06.2011
|
Масло солодковершкове в асортименті (4 найменування): масло солодковершкове селянське, масло солодковершкове селянське "Златокрай", масло солодковершкове екстра, масло солодковершкове екстра "Златокрай"
|
ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове. Технічні умови" .
Не містить рослинних жирів, генетично-модифікованих організмів.
|