Відділ з підтвердження оцінки відповідності харчової продукції
та систем менеджменту

   Історія відділу почалась зі створення у 2002 році сектору з підтвердження відповідності систем менеджменту якості. Головною метою створення підрозділу, крім основних функціональних обов’язків в частині сертифікації систем управління підприємств регіону, була ідея розробки, впровадження та сертифікації власної системи управління якістю Центру.
   У 2014 році на базі сектору з підтвердження відповідності систем менеджменту якості був створений відділ з підтвердження відповідності систем менеджменту якості, фахівці якого координують роботи по підтриманню системи управління якістю Центру у відповідності з вимогами ДСТУ ISO 9001:2015.
   У 2017 році створений відділ з підтвердження оцінки відповідності харчової продукції та систем менеджменту.
  У відділі працюють кваліфіковані фахівці, які виконують роботи з сертифікації харчової продукції, атестації виробництв, сертифікації систем управління якістю, безпечністю харчових продуктів, екологічного керування та технічних наглядів за сертифікованими продукцією та системами управління.

____________________________________________
Відділ з підтвердження оцінки відповідності харчової продукції та систем менеджменту
м. Черкаси, вул Гоголя, 278, тел. (0472) 33-30-42,
E-mail: quality@st.ck.ua